۱۳۹۱ بهمن ۱۳, جمعه

باوجود گذشت ۳۲ ماه، حمزه ریگی همچنان در سلول انفرادی بسر می‌برد

حمزه ریگی زندانی سیاسی بلوچ با وجود گذشت بیش از ۳۲ ماه همچنان در سلول انفرادی نگهداری می‌شود.

حمزه ریگی زندانی سیاسی بلوچ که ۳۲ ماه پیش به اتهام ارتباط با گروه جندالله بازدا...شت و در شعبه ۱ دادگاه انقلاب زاهدان به اعدام محکوم شد همچنان در سلول انفرادی نگهداری می‌شود.

حمزه ریگی که توسط مامورین اداره اطلاعات زاهدان بازداشت شده است، به گفته نزدیکانش در هنگام بازداشت زیر ۱۸ سال سن داشته و اعدام وی مغایر با کنوانسیونهای بین المللی در حمایت از حقوق کودکان می‌باشد که دولت ایران نیز از امضاء کنندگان آن بشمار می‌رود.

لازم به یاد آوریست، وی در پاییز سال جاری بیش از ۲۵ روز در اعتراض به شرایط نگهداری خود در سلول انفرادی و همچنین حکم صادره از سوی شعبه ۱ دادگاه انقلاب زاهدان دست به اعتصاب غذا زده بود.

یکی از نزدیکان این زندانی سیاسی به گزارشگر هرانا گفت: "حمزه در هنگام بازداشت زیر ۱۸ سال سن داشته و تنها دلیل بازداشت وی نسبت فامیلی با عبدالمالک ریگی بوده است."

درادامه فشارها شش فعال كرد در مريوان دستگيرشدند

ماموران امنيتي در شهر مريوان، کُردستان ايران شش نفر از فعالان دانشجويي و مدني اين شهر را بدون هيچگونه اخطار قبلي بازداشت کردند. ماموران امنيتي ساعت چهار بعد از ظهر روز سه شنبه دهم بهمن سوران ...دانشور، زانا معيني، داوود قاسمي و سامان محمودي را بازداشت و به مکان نامعلومي انتقال داده اند. ماموران امنيتي همچنين به منزل سوران دانشور و افراد ديگر رفته و کامپيوتر و مدارک آنها را با خود برده اند.

گفته مي شود علاوه بر اين افراد حداقل دو نفر ديگر نيز بازداشت شده اند؛ اما هويت و نام آنها هنوز مشخص نشده است.

بازداشت سوران دانشور در حالي صورت مي گيرد که سايتهاي دانشجويي اواخر هفته گذشته از صدور يک سال حبس تعليقي براي او از سوي دستگاههاي قضايي استان کُردستان خبر داده بودند.سوران دانشور عضو شوراي مرکزي، سخنگو و دبير کميته ي هماهنگي اتحاديه دموکراتيک دانشجويان کُرد، روز شنبە (١٩ شهريور) به اداره اطلاعات سنندج احضار و توسط ماموران اين ادارە بازداشت شد.

سوران دانشور به يكي از سايتهاي كردي گفته بود كه حکم محکوميت يکساله خود را روز يکشنبه ۲۳ بهمن ماه دريافت کرده است.

سوران دانشور دانشجوي رشته شهرسازي دانشگاه کُردستان و عضو اتحاديه دموکراتيک دانشجويان کُرد است که پيشتر از ادامه تحصيل در مقطع کارشناسي ارشد محروم شده بود. وي همچنين دبير سابق کانون "هژان" دانشگاه کُردستان و عضو شوراي سردبيري روزنامه دانشجويي توقيف شده هژان بوده است.

در چند ماه گذشته دست کم هشت دانشجوي کُرد عضو "اتحاديه دانشجويان کُرد" توسط نهادهاي امنيتي بازداشت شده اند.ميلاد کريمي، مهدي دعاگو، شيرزاد کريمي، خبات عارفي و آرمان زماني از ديگر اعضاي اتحاديه دانشجويان کُرد هستند که در ماههاي اخير بازداشت شده اند.

انتقال شیرزاد حسین پناهی به اداره اطلاعات شهر سنندج

شیرزاد حسین پناهی که بهمراه برادرش فایق حسین پناهی اهل روستای "قوروچای" از توابع دهگلان در استان کردستان روز ـ چهارشنبه 11 بهمن ۱۳۹۱ ـ توسط نیروهای امنیتی رژیم بازداشت و به اداره اطلاعات شهر قروه انتقال یافتند. بنا به آخرین خبر موثقی نامبرده دیروز به اداره اطلاعات شهر سنندج منتقل شده و هم کنون هم تحت فشار و شکنجه قرار دارد.

گفتنی است که در چها...رشنبه 11 بهمن ۱۳۹۱ در ساعات اولیه صبح این دو برادر که از نزدیکان زندانی سیاسی کرد ، انور حسین پناهی هستند توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکانی نامعلومی منتقل شدند. شیرزاد و فایق حسین پناهی که هر دو برادر هستند که در پی یورش نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

از طرفی دیگر با گذشت 3 هفته از بازداشت سیروان حسین پناهی مقامات امنیتی تا کنون هيچ خبری از شرايط بازداشت،اتهامات و به خصوص وضعيت سلامت وی به خانواده اش نداده اند و حتی به وی اجازه تماس تلفنی با خانواده نيز داده نشده است.

بنا به منبع موثقی سیروان حسین پناهی در اداره اطلاعات شهر سنندج بسر میبرد و تحت شکنجه‌های فیزیکی قرار گرفته به طوری که یکی از دنده‌هایش در اثر این شکنجه‌ها شکسته شده است.

سیروان حسین پناهی خواهر زاده انور حسین پناهی زندانی سیاسی- مدنی کرد است که در روز چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۱ توسط نیروهای لباس شخصی وزارت اطلاعات در منزل پدرش در روستایی قروچای از توابع شهرستان دهگلان دستگیر شد.

سیروان حسین پناهی در هنگام بازداشت از ناحیهٔ بازو شدیداً مورد آسیب قرار گرفته و به گفته یکی از شاهدان احتمالا شکسته است و نیروهای امنیتی اقدام به تفتیش منزل و ضبط وسایل موجود کرده‌ بودند.

سیروان حسین پناهی متولد ۱۳۶۷ و خواهرزاده زندانی سیاسی، انورحسین پناهی است، که از سوی دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده، و پس از اعتراض‌ سازمان‌های بین المللی مدافع حقوق بشر، حکم اعدام وی به شش سال زندان تقلیل یافته است.

انور حسین پناهی هم اکنون هم دوران محکومیت خود را در زندان مرکزی سنندج بسر می برد.

طی سالهای اخیر، و بعد از دستگیری آقای انور حسین پناهی، تعداد زیادی از افراد خانواده حسین پناهی بطور جداگانه و به بهانه های مختلف، احضار و بازداشت و مورد تهدید قرار گرفته اند.

کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی

گرامی باد ياد جانباختگان کشتار تابستان ۶۷

عدالت براي بازماندگان اعدام های دهه شصت٬ محاکمه آمران و عاملان این قتل عام و روشنگری در مورد ابعاد اين جنايات است!

بيست و چهار سال قبل زندانهای گوهردشت و اوين در تهران صحنه يک جنايت سازمان يافته و مقدس، صحنه يک هولوکاست اسلامی، به دار کشيده شدن هزاران نفر زن و مرد و پير و جوان بودند. صفهای طولانی اعداميها و قتل عام دسته جمعی که هفته ها ادامه داشت و پاسد
ارانی که با ماسکی بر صورت٬ اجساد و گاها زخمی هايی که هنوز زنده بودند را دسته جمعی در گورهای بی نام و نشان دفن ميکردند٬ هنوز در خاطرات بازمانده های اين جنايت زنده است. 

اين صحنه های جنايت و سبعيت مشتی جانی حاکم بر ايران بود که به دستور رهبر جلادشان دست به یکی از بزرگترین قتل عام های سیاسی زدند. زندانيان سياسی از هر گرايش و سازمان و از هر سن و در هر موقعيتی، کسانی که بعضا دوره زندانشان سپری شده و منتظر آزاد شدن بودند٬ اين بار بايد به چند سوال کميسيون مرگ حکومت اسلامی پاسخ ميدادند. آيا به خدا اعتقاد داری٬ آيا حاضری در تلويزيون عليه خود شهادت دهی٬ آيا حاضری تقاضای عفو کنی و ... اکثرا در دادگاههای چند دقيقه ای به مرگ محکوم ميشدند و همان جا اعدام میشدند.

اين چنين بود که هزاران نفر را کشتند و پرونده سياه قتل عام زندانيان در اوایل دهه شصت را تکميل کردند. در اين جنايت همه دستگاه حکومتی٬ همه سران و دست اندرکاران حکومت، از نخست وزیر و کابینه اش تا حکام شرع و دادستانها و شکنجه گران و مسئولین زندانها، از سران و سازندگان سپاه و وزارت اطلاعات تا نمایندگان مجلس اسلامی و خیل اوباش و اراذل حکومت و کسانی که بعدا توسط رسانه های دست راستی و کثیفی مانند بی بی سی ژورنالیست نام گرفتند، در این قتل عام شریک بودند.

خمينى، مرتجع جلاد و جنایتکار، در راس اين حرکت بود و کل اين جماعت دنبالش سينه ميزدند. با هم تصمیم گرفتند و با هم اجرا کردند. نازنين ترين و پرشورترين و آزاديخواه ترين انسانها را معصومانه و به اسم محارب با خدا بقتل رساندند تا سرکار بمانند. این بعنوان جنایت بزرگی علیه مردم ایران و علیه بشریت در سينه تاريخ ثبت گردید. 

اگر عدالتي هست، تشکيل يک دادگاه رسيدگی به اين جنايات و روشن کردن همه اجزا و جوانب اين نسل کشی اسلامی است. خانواده هاي اين اعداميها ٬ مادران و پدراني که عزيزانشان را ربودند و حتي جسدشان را تحويل ندادند٬ فرزندان اين اعدام شدگان، همسران و عزيزان اينها و هر انسان شریفی حق دارد با صداي بلند اعلام کند نه می بخشيم و نه فراموش ميکنيم. 

سران حکومت چه آنها که امروز در قدرت اند و چه آنهايی که مغضوب حکومتند در این جنایت شریک بودند و امروز در اين مورد سکوت کرده اند. منافع مشترک خامنه ای و گنجی و سازگارا و خاتمی و رفسنجانی و موسوی و ... ايجاب ميکند که اين جنايت هولناک به فراموشی سپرده شود.

اما کدام قتل عام در تاريخ فراموش شده که اين دومی باشد. دست اندرکاران حکومت و خيل آخوندها و مکلا و معمم هايی که بردریایی از خون حکومت کردند و چاپيدند٬ بايد در محضر مردم به دادگاه کشیده شوند تا ابعاد نا روشن این "جنایت مقدس" را برای مردم دنیا روشن کنند. اينها در يک دست قرآن و بر زبان "الله اکبر" داشتند و در دست ديگر طناب دار و اسلحه. دست به یک قتل عام فجیع زدند تا حکومت کثیف اسلامی شان را نگه دارند. 

سالروز اعدامهای وحشيانه ۶۷ يکبار ديگر فرصتي است که ضمن ابراز همدردی عميق با بازماندگان و خانواده های اين عزيزان و کل دهها هزار انسان شریفی که در طول ٣٣ سال حکومت منحوس اسلامی اعدام شدند، قول دهيم که اين حکومت جنايت اسلامی را به همت انقلاب مردم سرنگون خواهيم کرد و دير يا زود اين جانيان در يک دادگاه علنی و عادلانه محاکمه خواهند شد. 

درود به مادران و پدرانی که با ادامه مبارزه عليه اين حکومت وحشی ايستادند و هيچگاه در مقابل اينها سر خم نکردند. درود به فرزندان و همسران جانباختگان که دريايی از خشم و نفرت را نمايندگی کرده و خواهان پيگيری پرونده اين قتل عام و محاکمه سران حکومت و قاتلین عزیزانشان هستند. 

حزب کمونيست کارگری در سالگرد اعدامهای تابستان ۶۷ همه مردم شریف و آزادیخواه را به گسترش مبارزه برای بزیر کشیدن حکومت ننگین اسلامی و محاکمه اوباش و اراذل حکومت اسلامی فرامیخواند.

شرحی بر یکی از اسماء «الهی»، بنام خامنه ‌ای

مسئول نشر دفتر علی خامنه‌ای طی سخنانی در تشریح نام این کتاب گفته است: «نام این کتاب شرح اسم است؛ شرحی از یکی از اسماء الهی یعنی مقام معظم رهبری که یکی از اولیای الهی هستند.»
کتاب «شرح اسم» که از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی وابسته به وزارت اطلاعات منتشر شده٬ روز شنبه (۱۴ امرداد) پس از بررسی‌های مجدد محتوای آن رونمایی شد.

به گزارش « محبت نیوز» به نقل از دیگربان، این کتاب برای نخستین‌بار اردیبهشت ماه امسال توزیع شد٬ اما پس از اعتراض دفتر علی خامنه‌ای درباره بخش‌هایی از آن جمع‌آوری و پس از حذف آن بخش‌ها وارد بازار شد.

در مراسم رونمایی این کتاب محسن مومنی٬ رئیس حوزه هنری با تعریف از محتوای این کتاب گفته است: «مردم ما حق دارند راجع به شخصیت رهبری بیشتر بدانند.»

علی‌اکبر رشاد٬ مسئول نشر دفتر علی خامنه‌ای هم طی سخنانی در تشریح نام این کتاب گفته است: «نام این کتاب شرح اسم است؛ شرحی از یکی از اسماء الهی یعنی مقام معظم رهبری که یکی از اولیای الهی هستند.»

آقای رشاد در سخنان خود با تعریف از علی خامنه‌ای گفت: «رهبری علاوه بر تسلط بر علم کلام در علم اصول و فقه هم صاحب‌نظر هستند و این نشان‌دهنده جامع‌الابعاد بودن ایشان است.»

وی همچنین افزود: «رهبری ادیب است، شعر را خوب می‌فهمد و در فضای ادبیات عرب خطبه‌هایشان بسیار شیوا است به شکلی که در جامعه عرب مخاطب دارد.»

وی اظهار کرده است: «آنهایی که یاوه‌ می‌گویند که ایشان اسب دارد و اسب‌سواری می‌کند باید نعلین و کفش‌های ایشان را می‌دیدند که نزدیک ۲۰ سال است از آن استفاده می‌کنند؛ کفشی که آنقدر پوسیده شده که هر بار من می‌بینم یاد کفش‌های امیرالمومنین می‌افتم.»

حسین خزایی٬ مسئول موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی هم در این مراسم اعلام کرد بخش‌های حذف شده این کتاب مربوط به «برخی فضایل و منقبت‌های رهبری» بوده است.

آقای خزایی گفته است: «هدف از نگاشتن این کتاب این بود که بتوانیم محبوب‌ترین چهره انقلاب اسلامی را با ادبیاتی مردمی به مخاطبان عرضه کنیم.»

هواداران علی خامنه‌ای سالهاست تلاش می‌کنند با بیان مطالب اغراق‌آمیز و تبلیغات جایگاه درخوری برای وی ایجاد کنند.