۱۳۹۱ بهمن ۲۱, شنبه

ممنوعیت تماس تلفنی و ملاقات حضوری برای شاهرخ زمانی‌

شاهرخ زمانی‌، فعال کارگری که در تاریخ ۱۷ خردادماه ۱۳۹۰ بوسیله نیرو‌های امنیتی بازداشت و به ۱۱ سال حبس تعزیری محکوم شده بود، پس انتقال و سرگردانی بین زندانهای مختلف کشور، از حق ملاقات حض...وری و تماس تلفنی محروم شده است. در همین زمینه خانم زرین نجاتی، مار شاهرخ زمانی‌ طی‌ گفتگویی که امروز شنبه ۲۱ بهمن ماه با گفتگو با کمیته گزارشگران حقوق بشر انجام داد، اقدام به تشریح شرایط فعلی‌ این فعال کارگری دربند کرده که متن گفتگو در ادامه منتشر می‌‌شود.

در فضای اینترنت اخباری در حال انتشار است مبنی بر اینکه قرار وثیقه برای شاهرخ زمانی‌ صادر کرده‌اند، آیا آقای زمانی‌ به مرخصی می‌‌آید؟

نه این خبر صحیح نیست، با ما تماسی نگرفته‌اند، شاهرخ را بی‌ گناه آنجا نگه داشته‌اند، نمی‌‌دانم شما از پرونده شاهرخ خبر دارید یا نه، شاهرخ هیچ گناهی ندارد، در زندان نگه‌اش داشته‌اند و بچه‌هایش هم اینجور مانده‌اند. دخترش خواستگار داشت نتوانستیم بپذیریم، گفتیم اگر پدرش نباشد چطور می‌‌توانیم. بچه‌ها هم سرگردان مانده‌اند، شاهرخ هم را هم مرتب از این زندان به آن زندان می‌فرستند. به ما هم این حرف را نگفته‌اند.

آخرین باری که موفق شدید با پسرتان شاهرخ زمانی‌ ملاقات کنید کی بود و وضعیت روحی‌ و جسمی‌ آقای زمانی‌ چطور بود؟

پنج شنبه دو هفته پیش بود که من و پدر و برادرش رفتیم برای ملاقات، ما را دلداری می‌‌داد و می‌‌گفت من که گناهی ندارم، یک روز همه متوجه می‌‌شوند، از این حرف‌ها می‌‌زد.

غیر از اتهام‌هایی‌ که در دادگاه به آقای زمانی‌ زده‌اند و بحث‌هایی‌ که در اخبار منتشر شده، شما خودتان فکر می‌‌کنید علت واقعی‌ دستگیری عاقای زمانی‌ چه بوده؟ از چه چیزی دفاع کرده که به زندان افتاده و اجئزه مرخصی و آزادی به او نمی‌‌دهند؟

شاهرخ می‌‌گوید هیچ چیز، من گفتم که چرا من را بی‌ گناه اینجا نگه داشته‌اید؟ من کار دارم، من کارگرم، باید مرا آزاد کنید و آن‌ها هم گفته‌اند نه، شاهرخ گفت من چه کاری کرده‌ام؟ و به آن‌ها عصبانی شده است، به خاطر همین که چرا به ما عصبانی شدی و زبان درازی کردی این حکم زندان را دادند و گرنه هیچ گناهی نداشت، بقیه کسانی‌ هم که بازداشت شده بودند به دادگاه اعتراض کردند که ما را زده‌اند و این اعتراف‌ها را کردیم، بقیه را آزاد کردند اما شاهرخ را نگه داشتند.

در این مدت که آقای زمانی‌ به زندان افتاده است، شما‌ها و سایر اعضای خانواده از نظر معیشت و مخارج زندگی‌ آیا مشکل و فشاری پیدا کرده‌اید؟

من که شوهرم بازنشسته است و نمی‌‌توانیم به آن‌ها کمک زیادی کنیم، به آن‌ها هم هیچ کس کمکی‌ نمی‌‌کند، خانم آقای زمانی‌ جایی‌ کار می‌‌کند و خرج خودشان را در می‌‌آورند، خیلی‌ همه چیز گران شده است اما خوب بی‌ چاره‌ها چه کار کنند؟ دختر و پسرش دانشجو هستند، می‌‌ماند خواهر‌ها و برادر‌هایش، ما هم مگر بتوانیم به شاهرخ برسیم فقط.

آیا درخواست مرخصی برای آقای شاهرخ زمانی‌ شده تا به صورت موقت چند روزی آزاد شود؟ پاسخ مسئولین قضایی چه بوده است؟

گفتند نه، نه. گفتند نمی‌‌شود. گفتند باید حکمش را تمام کند، مرخصی که هیچ ملاقات حضوری هم نمی‌‌دهند، تبریز که بود تلفن داشت و با من و پدر و خانواده‌اش تلفنی حرف می‌‌زد، اما از وقتی‌ منتقلش کردند تهران حق تلفن و ملاقات حضوری ندارد فقط از پشت شیشه او را می‌‌بینیم.

چه در خواستی‌ از مقامات قضایی و دادگاه که صحبت‌های شما رو می‌‌خوانند دارید؟

درخواست دارم بگذارند بچه‌ام را ببینم، کارگر است، زن و بچه دارد، آخر گناهش چه بوده؟ کارگر است دیگر، اگر از کارگران طرفداری کرده کار بدی نکرده است، آزادش کنند دیگر.

بی‌خبری از روزنامه‌نگاران بازداشت شده

صالح نیکبخت، حقوقدان، در روزنامه "شرق" می‌نویسد که ادامه بازداشت ۱۴ روزنامه‌نگار، شائبه ممانعت از روشنگری رسانه‌ها پیرامون برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی را ایجاد می‌کند. وی خواهان آزادی این گروه با قرا...ر تامین شده است.

صالح نیکبخت، حقوقدان و روزنامه‌نگار، یادداشتی در روزنامه "شرق" با عنوان "در انتظار گشایش" نوشته و دستگیری و ادامه بازداشت روزنامه‌نگاران را از جنبه‌های حقوقی و قضایی بررسی کرده است.

نیکبخت می‌نویسد که جرایم منتسب به این روزنامه‌نگاران، در حد مواردی نیست که در بندهای اول و دوم ماده ۳۲ قانون مجازات اسلامی آمده است. او تاکید کرده است که با توجه به این که جملگی افراد دستگیر شده، روزنامه‌نگاران شناخته شده هستند، «آزاد بودن آنها به فرض انتساب اتهام تبلیغ علیه نظام، موجب از بین رفتن آثار و دلایل جرم یا تبانی با دیگر متهمان نخواهد شد».

این وکیل دادگستری افزوده است که در کار مطبوعاتی، محصول عمل نویسنده روشن است و مراجع قضایی می‌توانند صرفا بر اساس نوشته‌های آنها قضاوت کنند و مطلعان واقعه و شهود نقشی نخواهند داشت.

صالح نیکبخت یادآوری کرده است که این روزنامه‌نگاران در روزنامه‌های مختلف و در مشاغل متنوع شغلی، مشغول فعالیت بوده‌اند و این وجود هرگونه اتهام همراهی و هماهنگی آنها با یکدیگر را منتفی می‌کند.

بخش دیگری از نوشته نیکبخت به «شائبه ممانعت از روشنگری رسانه‌ها پیرامون برنامه‌های کاندیداهای انتخابات» اختصاص دارد. وی این مساله را با لحاظ این‌که کشور در آستانه هر یک از انتخابات مجلس و ریاست جمهوری، با فضای آزادتری برای انعکاس مسائل روبرو بوده، زیبنده ندانسته است.

علی مطهری، نماینده مجلس، نیز پیش از این در گفتگو با روزنامه "بهار" پیرامون بازداشت روزنامه‌نگاران گفته بود: «چون در آستانه انتخابات ریاست جمهوری هستیم، بخشی از حکومت می‌خواهد انتخابات را کنترل کند.»

صالح نیکبخت خواستار آن شده است که بازپرس پرونده با صدور قرار تامین مناسب، بازداشتی‌ها را آزاد کند و اگر ادامه تحقیقات لازم است، آنرا شخصا یا توسط ضابطان قضایی پیگیری کند.

این یادداشت پس از آن نوشته شده که اعلام شد روزنامه‌نگاران بازداشت شده اجازه ملاقات با خانواده‌های خود را نداشته و از حق دسترسی به وکیل نیز محرومند. بنا بر خبرها، تنها برخی از آنها توانسته‌اند تماس‌های کوتاه تلفنی با بستگان خود داشته باشند.

علی مطهری در گفتگو با "بهار" با تاکید بر این که نوع برخورد با روزنامه‌نگاران بازداشت شده قانونی نیست، گفته بود: «من شخصا از اطلاعیه‌هایی که وزارت اطلاعات صادر کرده، یک دلیل موجه برای بازداشت روزنامه‌نگاران دریافت نکردم.»

وزارت اطلاعات ایران روزنامه‌نگاران دستگیر شده را وابسته‌ به شبکه‌ای معرفی کرده که "توسط سازمان عملیات روانی دولت انگلیس (موسوم به بی‌بی‌سی) با بهره‌برداری از تجارت مقطع فتنه ۸۸ احداث و با همکاری چند دولت غربی اداره می‌شد".

تعدادی از این روزنامه‌نگاران با ورود مستقیم ماموران امنیتی به تحریریه روزنامه‌های "بهار"، "شرق"، "اعتماد"، "آرمان" و هفته‌نامه "آسمان" دستگیر شده‌اند و برخی دیگر در خانه‌های خود یا در خیابان. تاکنون، مطهره شفیعی و علی دهقان آزاد شده‌اند.

"مافیای روزنامه‌نگاران جاسوس"

در این میان، پیام فضلی‌نژاد، از همکاران وزارت اطلاعات و مرکز پژوهش‌های روزنامه کیهان، در یک سخنرانی در دانشگاه امام صادق تهران، اتهامات تازه‌ای علیه روزنامه‌نگاران دستگیر شده عنوان کرده است. خبرگزاری فارس به نقل از فضلی‌نژاد می‌نویسد که "حزب کارگزاران از بزرگترین حامیان روزنامه‌نگاران جاسوس است که اخیرا بازداشت شده‌اند".

فضلی‌نژاد عنوان کرده است که روند حمایت از این جنس روزنامه‌نگاران به ابتدای دهه هفتاد شمسی برمی‌گردد و "همان هنگام حسین شریعتمداری در تحلیلی خصوصی که به محضر رهبر معظم انقلاب ارائه داد، به بررسی این باند مطبوعاتی پرداخت".

سخنرانی پیام فضلی‌نژاد با عنوان پژوهشگر موسسه کیهان و به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق در روز ۱۷ بهمن (۵ فوریه) انجام شده است. او از جمله گفته است که "یکی از اصلی‌ترین عناصر دستگیر شده توسط وزارت اطلاعات، مسئول تیم رسانه‌ای هاشمی رفسنجانی بود". وی در این ارتباط نام "اکبر.م" از مدیران هفته‌نامه آسمان را آورده که در سال ۱۳۸۴ در بخش رسانه‌ای ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی مسئولیت داشت.

پیام فضلی‌نژاد روزنامه‌نگاری است که کار خود را ابتدا با نشریات اصلاح‌طلب آغاز کرد، اما پس از دستگیری به همکاری با دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی پرداخت. وی در سال ۱۳۸۵ به مرکز پژوهش‌های روزنامه کیهان پیوست؛ مرکزی که به مدیریت حسن شایانفر اداره می‌شود و کارش انتشار کتاب علیه روشنفکران و شخصیت‌های سیاسی دگراندیش است

وکیل محمد سیف زاده در بیمارستان سینای تهران بستری شد

در دی ماه سال جاری بیماری سنگ کلیه وکیل محمد سیف زاده شدت گرفت و قرار بر این شد تا ایشان به بهداری منتقل شوند اما چنین نشد و مسولین زندان وی را از زندان اوین به زجایی شهر کرج منتقل نمودن...د.

بیماری سنگ کلیه ایشان همچنان وی را آزاد می داد تا اینکه امروز این وکیل دادگستری به دلیل شدت بیماری در بیمارستان سینا بستری شد.

وکیل سید محمد سیف‌زاده از جمله وکلای مبارز و توانمند دادگستری است که در حال حاضر در زندان رجایی شهر کرج محبوس است. (وکیل سیف زاده اخیرا برخلاف قانون از زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج تبعید شدند.). ایشان در سال ۱۳۲۷ در شهر قم به دنیا آمدند. در سال ۱۳۸۰ وکیل سیف زاده به همراه شیرین عبادی، محمد شریف، عبدالفتاح صلطانی و محمدعلی دادخواه کانونی تحت عنوان کانون مدافعان حقوق بشر را تشکیل دادند. این کانون به بررسی موارد نقض حقوق بشر در ایران می پرداخت. اعضای این کانون به صورت رایگان وکالت دانشجویان، اقلیت ها و کسانی که نیاز به حمایت حقوقی و قضایی داشتند را می پذیرفتند.

وکیل سیف زاده در طول فعالیت وکالتی خود وکالت بسیاری از زندانیان سیاسی را به عهده گرفت، ایشان یکی از منتقدین سیستم قضایی دادگستری ایران بوده و خواهان اصلاح قوانین و آیین دادرسی کیفری بوده اند. ایشان معتقدند که هیچ راهی جز انحلال و برچیدن این مراجع غیر قانونی و اصلاح ساختاری قوه قضائیه وجود ندارد.

فعالیت و خدمات حقوقی و وکالتی وکیل سیف زاده باعث آزردگی خاطر دستگاه های امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی ایران گردید و اعتراض های ایشان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در کنار بسیاری از فعالیت های حقوق بشری که داشتند باعث گردید تا مامورین امنیتی نسبت به فعالیت های ایشان حساس شده و برای وی پرونده کیفری در دادسرای امنیتی شهید مقدس در زندان اوین تشکیل دهند. نماینده دادستان پس از صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست برای این وکیل دادگستری از دادگاه درخواست مجازات وی به اتهام اقدام علیه امنیت ملی با تاسیس کانون مدافعان حقوق بشر و فعالیت تبلیغی علیه نظام نمود که پرونده این وکیل دادگستری برای رسیدگی ماهوی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی صلواتی ارجاع داده شد. در آبان ماه سال ۱۳۸۹ قاضی صلواتی وکیل سیف زاده را به نه سال حبس، ده سال محرومیت از حرفه وکالت محکوم نمود. ایشان پس از ابلاغ دادنامه صادره شدیدا به این حکم غیر قانونی اعتراض کردند.

در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ در خبرگزاری های مختلف داخلی و خارجی اعلام شد که وکیل سیف زاده در بازداشتگاهی در ارومیه تحت بازداشت قرار دارند. زمانی که این وکیل دادگستری در یکی از شهرهای مرزی نزدیک ارومیه بود بازداشت گردید و باز هم به صورت غیر قانونی اتهام دیگری مبنی بر خروج غیر قانونی از مرز به وی منتسب گردید. ایشان مدت دو ماه در بازداشتگاه امنیتی در ارومیه محبوس بودند و متعاقبا به تهران منتقل گردیدند. بازداشت این وکیل دادگستری و نگهداری وی به مدت دو ماه در بازداشتگاه در حالی که هنوز حکم محکومیتش قطعی نشده بود و نیز اتهام خروج غیر قانونی با توجه به عدم اتجام آن صورت نگرفته بود برخلاف قانون بود.

در تیرماه سال ۱۳۹۰ شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم محکومیت وی را نقض و به دو سال حبس محکوم نمود.
پس از اینکه وکیل سیف زاده به زندان اوین تهران منتقل شد، مامورین امنیتی وزارت اطلاعات و سپاه در صدد ساخت پرونده های دیگری برای وی شدند و به دلیل نوشتن مقالات حقوقی در خصوص موضوعات مختلف حقوق بشری ایشان بارها تفهیم اتهام گردیدند.

وکیل محمد سیف زاده در دی ماه سال 1391 تحت عنوان انتقال به بهداری برای رسیدگی به بیماری بیماری سنگ کلیه و هموروئید توسط مسئولان قضایی از بند ۳۵۰ زندان اوین خارج و به زندان رجایی شهر کرج انتقال یافت. این درحالی است که بعد از جدایی استان البرز از استان تهران، زندان رجایی شهر در استان خارج از تهران به حساب می آید و انتقال تنبیهی زندانیان به زندانهای خارج از استان طبق آیین نامه اجرایی سازمان زندانها و اقدامات تامینی، عملی غیرقانونی محسوب می شود. چرا که انتقال به زندان خارج از استان یا باید با درخواست خود زندانی بوده باشد و یا اینکه در حکم قضایی صادره تحت عنوان نفی بلد به طور صریح آمده باشد که درباره سیف زاده و نیلی اینچنین نبوده است.

بی خبری از وضعیت وکلای زندانی دراویش گنابادی

خانواده‌های تعدادی از وکلای دراويش زندانی گنابادی که نزديک به ۱۸ ماه است در بازداشت هستند، می‌گويند ۲۵ روز است از آنها خبر ندارند و پيگيری‌های آنها نتيجه‌ای نداشته است.

به گزارش وبسايت مجذوبان ...
نور، وبسايت خبری دراويش گنابادی وکلای زندانی دراويش از ۲۵ روز پيش از بند ۳۵۰ به بند امنيتی ۲۰۹ زندان اوين منتقل شده‌اند. انتقال آنها به بند امنيتی به‌دليل خودداری‌شان از شرکت در دادگاه صورت گرفته است.

مريم شيرينی، همسر امير اسلامی از وکلای زندانی دراويش گنابادی، پنجشنبه، ۱۹ بهمن ماه، در گفت‌وگو با رادیو فردا می‌گويد:

«هيچکس در اين‌باره به خانواده‌ها پاسخی نمی‌دهد. حدود ۲۵ روز است که از وضعيت ايشان خبر نداريم و ايشان را به بند انفرادی ۲۰۹ اوين منتقل کرده اند.

ديروز و امروز هم برای پيگيری رفتيم ولی جوابی به ما داده نشد. حتی چند جای ديگر هم رفتيم ولی باز هم به ما جوابی ندادند.

خانم شيرينی چرا به وکلای دراويش گنابادی ملاقات نمی دهند.

می خواستند برايشان دادگاه برگزار کنند ولی دادگاهشان غير قانونی بود. وکلاشان نمی توانستند در اين دادگاه ها شرکت کنند و اجازه نداده بودند که وکلا قبل از تشکيل دادگاه با آنها ملاقات کنند و موکلينشان را ببينند.

چون خودشان هم وکيل و حقوقدان هستند از رفتن به دادگاه با آن شرايط امتناع کرده اند و به همين دليل هم به وسيله نيروهای امنيتی به بند ۲۰۹ انتقال داده شده اند.»

وقتی شما و ساير خانواده های دراويش زندانی به اين وضعيت اعتراض می کنيد، چه پاسخی از طرف مقامات به شما داده می شود؟

دادسرای انقلاب که می رويم قاضی آن شعبه می گويد به من ربطی ندارد. هر جا که می رويم ما را به قاضی صلواتی ارجاع می دهند و ما وقتی پيش قاضی صلواتی می رويم اصلا ما را قبول نمی کند.

ديروز هم وکيلمان وقت گرفت و توانست برود بالا و باز هم وکيلمان را نپذيرفتند. من هم که اعتراض کردم توسط نيروهای امنيتی با لحن توهين آميزی از دادگاه بيرون کردند.

خانم شيرينی شما و خانواده های وکلای دراويش گنابادی، به آيت الله خامنه ای نامه نوشته ايد. در اين نامه به چه مواردی اشاره کرده ايد؟

اعتراض اصلی ما اين است که می گوييم از سال ۸۴ تا به حال حسينيه های دراويش را تخريب کرده اند و کسی به ما جوابگو نبوده و هر جايی هم يک درويشی را بازداشت کرده اند اين حقوقدانان روی پرونده شان کار کرده اند و هيچ اقدام غير قانونی نکرده اند چون خودشان حقوقدان هستند و به قانون واردند نمی توانند کار غير قانونی انجام بدهند.

اما الان خودشان ۱۳ ماه است که به طور غير قانونی بازداشت شده اند و و ما از آقای خامنه ای خواهش کرديم که به اين موضوع توجه داشته باشند که اينها واقعا بی گناه هستند و اقدامی بر عليه امنيت ملی انجام نداده اند.

۱۳۹۱ بهمن ۱۶, دوشنبه

سر پیچ بهارستان

سر پیچ بهارستان

مشروح خبر درگیری شدید رییس دولت و رییس مجلس:

 
نطق محمود احمدی نژاد در دفاع از وزیر کار که عملا موضوع آن دفاع از نصب سعید مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی بود، سرانجام به بگم بگم کشید و فضای مجلس و کشور را به شدت متشنج کرد؛ اما لاریجانی علاوه بر اجازه دادن به احمدی نژاد برای سخنانش و پخش نوارش، پس از پایان سخنان رییس دولت، قاطعانه پاسخ او را داد.

به گزارش خبرنگار "بازتاب"، در جلسه امروز استیضاح وزیر کار اقدام احمدی نژاد در پخش نوار برادر رییس مجلس کاملا به زیان وی تمام شد و عملا فضا برای تضعیف جدی احمدی نژاد و احتمال بروز زمینه رای عدم کفایت رییس دولت فراهم شد.

بعد از آن که احمدی نژاد به شدت به رئیس مجلس حمله کرد و ادعا کرد رییس مجلس بر مجلس هم حاکم است، اظهار کرد: من نواری را می خواستم بگذارم که دوستان و آقای ابوترابی گفتند نگذارید.

در این لحظه نمایندگان واکنش نشان دادند و لاریجانی هم با صراحت گفت: نوارتان را بگذارید و چیزی باقی نگذارید.

احمدی نژاد مطابق لحن خاص خود در مناظره 13 خرداد گفت: بگذارم آقای لاریجانی؟ که لاریجانی هم تاکید کرد بگذارید. چون در فضای عمومی جامعه مطرح شده و ممکن است مردم حساس شوند که نوار چیست.

سرانجام احمدی نژاد بعد از چند بار سوال اظهار کرد که بیست و سه، چهار ساعت جلسه برگزار شده است که بخشی از آن بین فاضل لاریجانی و مرتضوی بوده و نوار مبهم و نامفهومی در مجلس پخش شد، اما بعد احمدی نژاد خود پیاده شده آن را خواند.

محتوای نوار ادعایی این بود که فاضل لاریجانی جلسه ای با مرتضوی داشته و از او خواسته از طریق وی با آقای "ز" کار کند.

با وجود آن که بسیاری از نمایندگان به دنبال دادن تذکر و اخطار به سخنان احمدی نژاد بودند، لاریجانی که نام برادرش وسط آمده بود، تلاش زیادی کرد که حرف احمدی نژاد قطع نشود و هر چه می خواهد بگوید، اما بعد از پایان سخنان احمدی نژاد که تلاش کرد استیضاح مرتضوی را نتیجه عدم پاسخ مثبت وی به برادر لاریجانی جلوه دهد، لاریجانی با صراحت به سخنان رییس دولت پاسخ داد.

وی در واکنش به این ادعا که مجلس و دستگاه قضایی کشور را به بن بست کشانده اند، گفت: شما و اقدامات و اطرافیانتان کشور را به بن بست کشانده اید.

رییس مجلس در ادامه گفت: کشوری که ولایت فقیه دارد، بن بست ندارد که با احسنت بلند نمایندگان همراه شد.

وی افزود: من می گویم هرکس از اطرافیان من مشکلی دارد، باید رسیدگی شود، اما شما رسما جلوی برخورد با اطرافیانتان که تعدادی از آنها تحت تعقیبند را می گیرید.

لاریجانی با اشاره به فیلم پخش شده، توضیح داد که صبح امروز به پخش این فیلم برای پس گرفتن استیضاح تهدید شده و با این حال درخواست معاون احمدی نژاد را نپذیرفته و سپس از اعضای هیات رییسه درباره تمماسهای مرتضوی و نیز فاضل لاریجانی توضیح خواست.

وی گفت: امروز ساعت 7 صبح آقای فروزنده معاون احمدی نژاد زنگ زدند و گفتند که پیغام مهمی از سوی رئیس جمهور دارند. آقای فروزنده گفتند به نفع کشور نیست. مرا تهدید کردند من نواری از بستگان شما دارم که آن را پخش می کنم. من لازم نمی دانم مسائل زیادی که درباره اطرافیان رئیس جمهور هست را بیان کنم.

وی اضافه کرد: توطئه ای در کار است. برادر من را صدا کردند و فیلم گرفتند. نفس این کار، مافیایی نیست؟ توطئه آمیز نیست؟ این اخلاق است؟ این کار در سطح رئیس جمهور است؟اقای رئیس جمهور، آیا خوب بود من هم مثل شما، جلسه ام با برادر شما داوود احمدی نژاد درباره ارتباط با منافقین، فساد مالی، و ارتباط با خارج از کشور میگذاشتم؟

 مشکل ما این است که رئیس جمهور ما اولیات اخلاقیات را رعایت نمی کند. اگر یکی از اطرافیان من مشکلی دارد به من چه ارتباطی دارد. با جلسه استیضاح چه ارتباطی دارد. ما در مجلس از دیدارها، فیلمی ضبط نمی کنیم. ضبط فیلم اقدام مافیایی است.

امروز این نوار را پخش کردید که مردم شخصیت شما را بشناسند. حدیثی است که اگر مسلمان اقدامی کند برای اینکه مسلمانی را خوار کند باید خود را برای جنگ با خدا آماده کند.

شما در یک جلسه علنی شؤونات جلسه جمهوری اسلامی را رعایت نکردید. احمدی نژاد خواستار پاسخگویی به رئیس مجلس شد اما لاریجانی مخالفت کرد. احمدی نژاد گفت که در این حالت ، جلسه را ترک خواهد کرد که لاریجانی به وی گفت: به سلامت و دکتر احمدی نژاد رفت.

محتوای فیلم احمدی نژاد از فاضل لاریجانی و مرتضوی

 به گزارش ایسنا، احمدی‌نژاد اظهار کرد: بالاخره یک شخصی حرف‌هایی زده که سند است. من بخش‌هایی که نرم‌تر است، را آماده کرده‌ام. همه نمایندگان محرم‌اند و ما مخلص شما هستیم. دولت تحت فشار است با همین حرف‌هایی که در همین نوار است، ما چطور باید دفاع کنیم. شما بفرمایید ما همانطور عمل کنیم.

در ادامه احمدی‌نژاد به قرائت بخش‌هایی از نوار پخش شده پرداخت و گفت: شخصی به نام فاضل لاریجانی با آقای مرتضوی جلسه دارد. اخیرا تامین اجتماعی یک قراردادی می‌بندد که شرکت‌هایی را به گروهی می‌فروشد که من به چند و چون آن کاری ندارم.

وی ادامه داد: یک فردی به نام «م» معاون مجتمع قضایی تهران می‌گوید می‌دانید که من با یکی از برادران آقای لاریجانی رفت و آمد خانوادگی دارم. آقای مرتضوی می‌گوید شما ارتباط دارید؟

 او می‌گوید: «من می‌خواهم بگویم که بقیه برادران به گرد آقا فاضل نمی‌رسند. نمره‌شان پیش من صفر است،‌ یعنی اگر آن آقا برادر این آقا فاضل نبود، سه، چهار تا فحش بهش می‌دادم. یعنی اصلا قبولش ندارم. بهش گفتم شما هرچه می‌خواهی به آقای مرتضوی شفاف بگو.»

احمدی‌نژاد ادامه داد: این آقا واسطه‌ای است که آقای فاضل لاریجانی می‌آید پیش آقای مرتضوی.

احمدی‌نژاد در ادامه به نقل از مطالب نوار گفت: ببین خودت باید رک به دکتر بگی که آقای «ز» یعنی همان کسی که می‌خواهد با تامین اجتماعی قرارداد ببندد، باید از قبل من به شما وصل شود.

احمدی‌نژاد ادامه نوار را اینطور قرائت کرد که آقای فاضل لاریجانی خطاب به آقای مرتضوی می‌گوید کسی که می‌خواهد قرارداد ببندد، باید هوشیار باشد، یعنی خیلی روی ما تبلیغات نکند که من با فلانی‌ام و اینها را مطرح نکند. اصلا هر هفته یک جا صحبت‌ها و هماهنگی‌ها را انجام می‌دهیم.آقای مرتضوی به آقای «م» می‌گوید: شما بروید بیرون.

احمدی‌نژاد گفت: اینجا آقای مرتضوی حس می‌کند که ممکن است مسائلی مطرح شود، آن آقا را (آقای م) بیرون می‌کند.آقای فاضل لاریجانی در ادامه به مرتضوی می‌گوید می‌خواهم با گروه «ز» کار بکنم، اما ابلاغ کتبی برای من نزند. تلقی‌اش این باشد که من می‌خواهم با او همکاری بکنم.بعد از آقای مرتضوی می‌پرسد که علی‌آقا را اخیرا دیده‌اید؟مرتضوی می‌گوید: نه.

رییس جمهور در ادامه به نقل از نواری که در صحن مجلس پخش شد، گفت:فاضل لاریجانی می‌گوید: آقا، نظر ایشان به شما بسیار مساعد است و می‌تواند کمک کند. حتی تلطیف کند، با قوه قضاییه. خدایی‌اش من مساله صداوسیما را به ایشان یادآوری کرده‌ام.
ایشان اذعان داشت. بعدش هم اشاره کردم که این زمان بحرانی که مدیریت می‌کند و حفظ نظام می‌کند، بعدش اینطوری! یعنی واقعا اذعان داشت با تمام وجود می‌گفت، تظاهر نبود. اصلا ارتباط با ایشان را مستحکم‌تر کنیم. به نظرم الان زمینه‌اش کاملا مساعد است. خصوصا این مورد که پیش آمده درباره «ز» یک ملاقات خودمانی و جدی .حالا یا در منزل ما یا بیرون از قوه و مجلس، دور و بر مجلس نباشد. بدون سروصدا باشد. به هرحال من قلق آنها، علی‌آقا و آقا صادق دست من است و می‌دانم چطور ورود کنم و جا بیندازم.

در ادامه آقای مرتضوی تعجب می‌کند و می‌پرسد قلق آقا صادق و علی‌آقا؟

 آقا فاضل می‌گوید: هردوی آنها.

ادامه می‌دهد: ابتدا روی صداقت و پوست کنده می‌گویم. حالا شما هرجور که صلاح می‌دانید، ما می‌خواهیم با گروه «ز» کار کنیم. می‌خواهیم ورود پیدا کنیم و یکی، دو پروژه را پیشنهاد دهیم. خودمان هم با او همکاری کنیم. مثل پالایشگاه یا هر پروژه دیگری از این دست. پروژه‌هایی که واقعا جاذبه داشته باشد و بتوانیم با آنها کار کنیم. حال یا اینجا یا خارج. اگر صلاح می‌دانید، بعدش هم خوب، یک کمک‌هایی می‌شود کرد. یک کسانی در این سطح مزاحمشان می‌شوند و مشکلاتی را ایجاد می‌کند. می‌تواند مفید واقع شود. حدسم بر این است.

مرتضوی می‌گوید: شما بفرمایید ما چه کار کنیم.

آن آقا می‌گوید: یک زمینه آشنایی ایجاد شود.

مرتضوی می‌گوید: اصلا نمی‌شناسید؟

 می‌گوید: نه. یک توصیه‌ای شود که فلانی با شما کار کند. اصلا احساس کند، نمایندگی شما را دارم. در همین پروژه‌ای که قرارداد بسته‌ایم با شما، بتوانیم یک نظارتی داشته باشیم. اینطوری باهاش قاطی بشویم در کارها. کارهای اقتصادی یا هرچیز که شما صلاح می‌دانید، بسیار موثر است. شما توصیه کنید همکاری فلانی برای آینده کاری در ایران خوب است. یک چنین حالتی.

مرتضوی می‌گوید: آینده کاری او؟

 او می‌گوید: بله.

مرتضوی می‌گوید: شما گفتید خارج از کشور هم می‌توانید کار کنید؟ چگونه است؟

 او می‌گوید: من نمی‌دانم فعالیت‌های بین‌المللی چگونه است.

مرتضوی می‌گوید: خب چه کار می‌توانید بکنید.

او پاسخ می‌دهد: اگر من را به عنوان مباشر خود تلقی بکند، می‌توانم در مدیریت‌های مختلف کمکش کنم.

مرتضوی می‌گوید: مثلا چی؟ شما که می‌گویید مشاور خودش بداند، چگونه است. اصلا شان شما اینگونه نیست.

او می‌گوید: خب تلقی‌اش این باشد. لازم نیست که جایی مطرح کند.

مرتضوی می‌گوید: اگر به او بگویم مثلا الان آقای فاضل لاریجانی می‌خواهد با شما همکاری داشته باشد، شما او را به عنوان مشاور قبولش کنید، او اصلا به ذهنش نمی‌آید، چون شما برادر رییس مجلس هستید. برادر رییس قوه‌اید.

او می‌گوید: من مکنونات قلبی خودم را می‌گویم. حرف شما کاملا درست است و ناشی از درایت جنابعالی است. بهترین راه این است که جنابعالی به ایشان توصیه بفرمایید که فلانی می‌تواند اطمینانی باشد، برای آینده کارهای شما در اینجا. طوری که ایشان مشتاق شود برای همکاری.

مرتضوی می‌گوید: قوه و مجلس و اینها را می‌توانی کاری بکنی؟

 او می‌گوید: یک چنین کسانی در این سطح فعالیت می‌کنند، در مظان اتهام و دخالت‌ها و موانع هستند. ما می‌توانیم رفع موانع برایش بکنیم. حالا این موانع چیست، بستگی به کیس دارد. بله آمادگی داریم. مشکلاتی که آقای «ع.ب» (احمدی‌نژاد گفت: یک فرد مشهوری است که شما می‌شناسید) دارد، آدم خوبی است. متدین و زحمتکش است. 10، 15 پروژه پتروشیمی دارد. احتیاج به کمک دارد.
مرتضوی می‌گوید:‌شما برای او چه کار کرده‌اید.

او می‌گوید: ایشان چند تا مشکل داشت. یکسری مشکلات با بانک‌ها داشت. همین فردا دوشنبه ساعت 9 با آقای «ع» قرار دارم. آقای «ع.ب» می‌آید، آقای «م» هم می‌آید. خودم جلسه گذاشته‌ام که حل کنم. یک مشکلاتی در قوه قضاییه داشت، چندتا حکم اجرایی از مفاسد اقتصادی برایش آمده بود که چرا نمی‌روید پول بانک را بدهید. خب مهلت گرفتم برایش حل شد و دیگر کاری به او نداشتم.

مرتضوی می‌گوید اخوی دستور داده مشکلات او حل شود؟ دیگر چه؟ او جواب می‌دهد خیلی از موارد دیگر معوقات بانکی بوده، با بانک تجارت، با بانک صنعت و معدن. من خودم مشاور بانک صنعت و معدن بودم. من در آن‌جا اتاق داشتم، تقسیط کردم و پنج ساله دارد حل می‌شود. خودم نظارت می‌کنم. پرونده زیاد داشت. مثلا فرض کنید که آقای «الف» آن‌جا بود. رییس دادگستری فلان استان هم آن‌جا بود.

یک عده زارعین از او به خاطر زمین شکایت کرده بودند. ما رفتیم صحبت کردیم و تا حدودی مساله حل شد. پرسیده می‌شود یعنی با سفارش با آقای «الف» (رییس دادگستری) حل کردید؟ پاسخ داده می‌شود بله بله. مرتضوی می‌گوید بحث‌های کارگری بوده است؟ او پاسخ می‌دهد مسائل کارگری هم داشته، مسائل مالیاتی داشته، مسائل حسابی داشته. ببینید من الان پوست‌کنده بگویم من کار دانشگاهی کرده‌ام تا الان و الان تازه دوزاری من افتاده است. الان نوه دارم و خداییش اموراتم با ماهی 2 میلیون نمی‌چرخد. خب یک فرصت ویژه پیش آمده است و چند سالی است که ما به کار اقتصادی ورود داشته‌ایم و الا واقعا خداییش کمتر از دیگران نیستیم از لحاظ این‌که بتوانیم مدیریت کنیم.

خب ما در این عرصه نبودیم ولی الان که وارد شده‌ایم قلق‌ها دستمان آمده است، هم به لحاظ مدیریتی، هم به لحاظ ارتباطی. واقعیت این است اگر یک قدمی برایم بردارد یعنی فرض کنید برایم یک مسکن مختصری به نام یکی از بستگان من برای شروع کارش فراهم کند بعدش بقیه‌ی کارها دیگر به تدریج جلو می‌رویم و دیگر حالا سعی می‌کنم حقوق ریالی هم نگیرم که این‌جا به چشم بیاید. بیشتر نگاهش این باشد که طرفش را حفظ کنیم. مثلا یک جوری این‌طوری نگاه کند، نه این‌که آدم را مقطعی ببیند و بگوید یک استفاده‌ی گذرا کنیم. یک آپارتمان 600 – 700 تایی بدهد دیگر.

مرتضوی می‌پرسد شما ویلایی می‌خواهید یا آپارتمان؟ پاسخ می‌دهد بله بهتر است، به چشم نمی‌آید، بهتر است اگر ویلایی باشد. می‌پرسد شما خودتان جایی را دارید که معرفی کنید؟ می‌گوید بله به نام یکی از بستگان من بخرد. پدرش پزشک بوده و فوت کرده و به چشم نمی‌آید. مرتضوی می‌پرسد اسمش چیست؟ اسمش را می‌گوید. می‌پرسد با فلان کس ارتباط دارد؟ می‌گوید بله فامیل است.»

به گزارش ایسنا پس از اینکه قرائت متن فیلمی که در مجلس منتشر شد، با واکنش نمایندگان روبه‌رو شد، احمدی‌نژاد گفت: من گفتم اینها را رسیدگی کنید. بالاخره شما مجلسید و ما دولت هستیم. آخرش پیشنهاد است که من مسائل را حل می‌کنم. من می‌گویم نیازی به حل مسائل از این راهها نیست، اگر درست باشد البته.

رییس‌جمهور افزود: اینها صوت و تصویر است و نوارش هم مشخص است. 24 - 25 ساعت است. اگر رییس محترم مجلس صلاح دیدند ما 24-25 ساعتش را در اختیار شما می‌گذاریم.

وی ادامه داد: سه - چهار گروه هستند که آمده‌اند حرف‌ها را زده‌اند و مسائلی مطرح شده است. من می‌خواهم بگویم یک مسائلی در جاهای دیگر وجود دارد، پس برای چه باید بین من و شما فاصله باشد؟ چرا باید امروز شیخ‌الاسلام در این‌جا محاکمه شود؟

 احمدی‌نژاد در پایان اظهار کرد: شیخ‌الاسلام یک آدم خدوم است که در خدمت شماست. بحث‌ها انجام شد. من به نظر مجلس احترام می‌گذارم. استیضاح حق شماست، نظر حق شماست و هرچه نمایندگان مجلس تصمیم بگیرند ما در خدمتتان هستیم. به قانون هم احترام می‌گذاریم.

بخش دیگری از سخنان احمدی نژاد

رئیس دولت در سخنرانی تند خود در دفاع از وزیر کار و رفاه و تامین اجتماعی با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری درباره مرتضوی، اظهار داشت: مسائلی وجود دارد که به من احمدینژاد ربطی ندارد و باید رفع شود. مثلا دیوان محاسبات باید به کلیه حسابهای دولتی رسیدگی کند. دیوان نمیتواند به وزیر نامه بدهد که مجلس مصوبه عزل فردی را زیر سوال برده و اگر با او ادامه همکاری بدهی مجازات میشوی! این چه ربطی به وظایف دیوان محاسبات دارد؟ باید ببینیم که گیر کار کجاست؟ کجای قانون اساسی آمده که دیوان محاسبات میتواند دادگاه بگذارد و خودش متهم و مجرم را مشخص کند؟ همین دیوان یکباره رئیس کل بانک مرکزی را منفصل از خدمت کرد. دیدید که در بازار چه اتفاقی افتاد! بانک مرکزی باید جای با ثباتی باشد.

وی با بیان اینکه در جلسه قبلی با مجلس بر دوستیها تاکید کرده اما پشت آن بحث استیضاح مطرح شده است، خطاب به نمایندگان گفت: من و شما سوگند خوردیم به قانون اساسی عمل کنیم. در قانون اساسی آمده که وزیران میتوانند امور را تفویض کنند و تصویب برخی از امور دولت به کمیسیونها واگذار شود. مصوبات دولت هم به مجلس میآید تا در صورت مغایرت با قانون اساسی، آن را با ذکر دلیل به دولت بفرستند. کجای این اصل اجازه داده که مصوبات دولت لغو شود؟ بحث ما حقوقی است که اگر حل نشود این اختلافات و مسائل هر روز و هر روز ادامه دارد. من آمدهام با شما درد دل کنم و بگویم کجای این اصل آمده که رئیس مجلس میتواند مصوبات دولت را لغو کند؟ از کجای آن چنین چیزی درآوردهاید؟

 رئیس مجلس سخنان رئیس قوه مجریه را قطع کرد و گفت: در چارچوب مساله استیضاح صحبت کنید.
در این زمان نمایندگان هم با فریادهایشان خواستار حفظ حرمت مجلس میشدند.
رئیس جمهور هم با بیان اینکه باید معیار قانون گرایی مشخص شود، ادامه داد: نگویید چون قانون است، دهنت را ببند! من میخواهم بگویم که چنین چیزی در قانون اساسی نیست. اگر بنا بود رئیس مجلس همه مصوبات دولت را لغو کند که دیگر ......

سخنان وی با صدای اعتراضی نمایندگان همراه شد که رئیس جمهور هم با صدای بلند گفت: من چهار ساعت و نیم نشسته ام و حرف هایتان را گوش دادم. حالا شما گوش بدهید. اگر بنا بود رئیس مجلس بر دولت و مجلس حاکم شود، خب یکباره مردم مستقیم رئیس مجلس را انتخاب کنند نه رئیس جمهور را! اگر هم میخواهید قانون اساسی را عوض کنید، راهش در خود قانون آمده است. طرحش را تهیه کنید و پس از تایید رهبری به رفراندوم بگذارید.

احمدینژاد افزود: بروید فکر کنید ببینید که چطور هم مصوبات و هم انتصابات دولت را لغو میکنند؟ اگر حق عزل و نصبها از دولت گرفته شود، دیگر دولت چه چیزی برای اداره کشور در اختیارش می ماند؟ این یک بحث دردمندانه است. بنشینید یک راه حلی بیابید وگرنه این اتهام زنیهای پیاپی ادامه خواهد داشت. اگر دیوان عدالت نظری دارد، به چه کسی باید اعتراض کنم؟ میگویند به خودمان بگویید، این که نمی شود!

وی با بیان اینکه من نوکر همه شما هستم اما الان من رئیس جمهور هستم، ادامه داد: خب یکباره بگویید رئیس جمهوری که انتخاب میکنید تحت امر رئیس مجلس است! فردا رفتارهای ما را تحلیل میکنند. باید به اصل قانون برگردیم و مسائل را ریشهای حل کنیم. بحث من دفاع از مرتضوی نیست. من از یک روند که همان حقوق اساسی است حمایت می کنم. سه قوه مستقل داریم. استقلال قوه مجریه کجاست وقتی همه مصوباتش لغو میشود! نمیشود که هر روز بگویند چرا یک معاون یا یک استاندار را میگذارید!

رئیس جمهور خطاب به نمایندگان ادامه داد: آقای شیخ الاسلامی را همه شما میشناسید و فکر نمیکنم نیازی باشد در مورد وی بحث کنم. مرتضوی هم یک فرد همچون دیگر افراد جامعه است. چرا اینقدر حساسیت نسبت به او هست؟
وی که می گفت قصد داشته نواری را پخش کند، اما ابوترابی و برخی دیگر نمایندگان گفتهاند که نگو، افزود: ما میخواهیم بگوییم، میگویند نگو، بعد میگویند چرا نگفتی؟
این اظهارات احمدی نژاد بار دیگر با فریادهای اعتراضی نمایندگان روبرو شد که می گفتند بگو! بگو! رئیس مجلس هم به رئیس جمهور گفت که چیزی را که لازم میدانید بگویید. نوار هم اگر دارید بگذارید. از صبح مدام می گویید یک چیزی هست! خب بگویید چیست؟!
احمدی نژاد با بیان اینکه من و شما باید حوصله داشته باشیم، ادامه داد: داریم با یکدیگر بحث می کنیم.

اما صدای اعتراض نمایندگان به سخنان رئیس جمهور همچنان ادامه داشت. رئیس مجلس از نمایندگان خواست تا نظم را رعایت کنند تا رئیس جمهور هر چه میخواهد بگوید.
احمدینژاد هم ادامه داد: یک صلوات بفرستید. من فکر می کنم مسائلی پشت صحنه می گذرد که نه نمایندگان خبر دارند و نه ما می دانیم. این مسائل وقتی میاید در صحنه کشور، می گویند چرا با هم دعوا دارید؟ ما با هم دعوا نداریم و میخواهیم برای مردم کار کنیم. ملاقاتهایی اتفاق افتاده است که رئیس مجلس هم خوب است به آن توجه کنند!

نمایندگان همچنان با صدای بلند از رئیس جمهور می خواستند که این نوار را بگذارد ولی رئیس جمهور که به نظر میرسید قصد انصراف دارد، گفت: من یک نسخه از این نوار را به رئیس مجلس و روسای کمیسیونها میدهم تا ...
اما رئیس مجلس بار دیگر خطاب به رئیس جمهور از او خواست تا نوارش را پخش کند و افزود: شما یک بحثی را در فضای عمومی جامعه مطرح کردهاید و الان برای مردم سوال شده است. پخش کنید تا معلوم شود چیست؟ شما نوارتان را پخش کنید و چیزی کم نگذارید.

نوار رئیس جمهور بی کیفیت و غیر قابل تشخیص بود و از این رو او که میگفت مشکل از پخش صوتی مجلس است تصمیم گرفت که مشروح مکالمات بین فاضل لاریجانی و مرتضوی را بخواند.

بخش دیگری از پاسخ لاریجانی به رئیس جمهور: چرا از قانون تمکین نمیکنید؟

محمود احمدینژاد پس از بیان نظراتش قصد داشت جلسه امروز مجلس را ترک کند اما رئیس مجلس خطاب به او گفت: تشریف داشته باشید مطالبی مطرح میشود که برایتان خوب است بشنوید.

به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی در واکنش به اعتراض نمایندگان مجلس به سخنان رئیس جمهور گفت: آقایان! امروز روز مهمی است. بگذارید حرفهایشان را زدند، حالا من هم پاسخ میدهم.
او که به نمایندگان میگفت به آنها اجازه تذکر دادن نیز خواهد داد، افزود: منظورشان {منظور رئیس جمهور} از نام بردن از فاضل لاریجانی اهاله موضوع به من بود. استیضاحی مطرح شده که میخواستند به من ربطش بدهند.
او از نمایندگان خواست تا نظم جلسه را رعایت کنند تا او سخنانش را بگوید و بعد تذکر دهند.
لاریجانی که می گفت جلسه خوبی است و خوب است که این مسائل حل شود تا در جامعه بحثی پیش نیاید، از نمایندگان به خاطر تحملشان تشکر کرد و گفت: ایشان چند بارگفتند که من نواری دارم که خود این حرف هم ژستی است! ما هم گفتیم که بگویند.

رئیس مجلس با لحنی آرام و ملایم ادامه داد: من چند نکته را بگویم. اینکه می گویند تنظیم قوا به هم خورد، اینگونه نیست. این نظر رئیس جمهور است که جایی نظر شورای نگهبان را قبول ندارند.
احمدی نژاد به سخنان رئیس مجلس واکنش نشان داد که لاریجانی از تریبون خطاب به وی گفت: شما در این جلسه اتهاماتی به من وارد کردید. شما حقی ندارید که دیگر چیزی بگویید و بیش از حد باز حرف زدید. تمام حرفتان به رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه زدید. رئیس قوه قضاییه اینجا نیست که پاسخ شما را بدهد اما من هستم و به دلیل تهمت هایی که به من زدید مطابق آیین نامه دو برابر وقت پاسخگویی دارم.

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه تنظیم روابط قوا به هم نخورده است، خطاب به رئیس جمهور گفت: این سلیقه شما است که میگویید باید تشخیص بدهید چه مواردی را اجرا کنید! قانونی که تصویب میشود، لازم الاجرا است و باید اجرایی شود.
وی ادامه داد: شما افرادی را به عنوان یاران خودتان عنوان کردهاید که پروندههایی دارند ولی شما نمی گذارید که به آنها رسیدگی شود. شما که از موضوع این نوار سخن گفتید، این پرونده را بدهید به قوه قضاییه تا رسیدگی شود. باید به تخلفات همه حتی نزدیکترین افراد به ما رسیدگی شود. حتی اعضای خانواده ما.
لاریجانی با بیان اینکه در کشوری که ولایت فقیه هست بن بست نیست، افزود: شما اگر شکایتی داشتید باید به رهبری ارجاع میدادید. کما اینکه قبلا هم این کار را کردید و ایشان موضوع را به هیات حل اختلاف ارجاع دادند. پس بن بستی نیست.

رئیس مجلس سپس به اعتراض رئیس جمهور نسبت به اختیارات خودش، اظهار داشت: در مورد اصل 138 قانون اساسی، مجلس قانون عادی تصویب کرده است که البته شما به آن تمکین نکردهاید. شورای نگهبان هم مصوبه مجلس را تایید کرده است که اگر هیات وزیران مصوبه ای خلاف قانون داشت، باید آن را لغو کرد. اگر شما اعتراضی به مصوبات مجلس دارید، شورای نگهبان باید آن را بررسی کند. اما شما تمکین نمی کنید. نامه هم به رهبری نوشتید چرا پاسخ ایشان را نمی گویید؟ رهبری این موضوع را به شما ابلاغ کردند. اگر از ولایت فقیه تمکین میکنید، پس بپذیرید. ایشان فصل الخطاب هستند، چرا این کار ار نمی کنید؟

 وی در واکنش به اینکه رئیس جمهور به قیاس دو رویکرد دیوان عدالت اداری در سال 87 و امسال پرداخته است، گفت: اگر قبل از سال 88 اتفاقی افتاده، دیوان عدالت حق داشته {که بگوید سازمان تامین اجتماعی یک نهاد خصوصی است و بررسی شکایت از ان در صلاحیت ما نیست}. سال 88 مجلس قانونی تصویب کرد که سازمان تامین اجتماعی زیر ممجموعه وزارت رفاه باشد و وزیر باید در قبال عملکرد آن پاسخگو باشد. اما شما قانون را زیر پا گذاشته اید. چرا می گویید قانون دست و پای مار را می بندد؟ یا قانون را نمی دانید که باید بپرسید و بعد هم باید به قانون عمل کنید.

لحظه تحقیر شدن احمدی نژاد و قهر او در مجلس

۱۳۹۱ بهمن ۱۵, یکشنبه

تحقیقات انجام شده و اخبار تکمیلی در ارتباط با "دستگیری شش فعال کرد مریوانی "

هفته گذشته در روز سه شنبه ۱۰ بهمن ماه نیروهای امنیتی در شهر مریوان اقدام به بازداشت ۶ تن از فعالین مدنی کُرد بنامهای سامان محمودی ، داود قسیمی ، خالد احدی ، محمد کهنه پوشی ، سوران دانشور و زانا معینی کرده و تعداد دیگری هم به ستاد خبری اداره اطلاعات این شهر احضار شده‌اند.

شاهو محمودی یکی از فعالان مدنی این شهر به کمپین د...فاع از زندانیان سیاسی و مدنی گفت که ، نیروهای اداره‌ اطلاعات شهر مریوان سوران دانشور، فارغ التحصیل مهندسی شهرسازی، دانشجوی محروم از تحصیل و فعال دانشجویی سابق؛ خالد احمدی فارغ التحصیل رشته‌ جعرافیا و فعال مدنی؛ زانا معینی، دانشجو و فعال مدنی؛ سامان محمودی، دانشجو و فعال مدنی؛ داوود قسیمی دانشجوی رشته جغرافیا دانشگاه ارومیه و فعال مدنی و محمد کهنه‌پوشی، دانشجو و فعال مدنی را بازداشت کرده و به مکانی نامعلوم منتقل کرده‌اند.

نامبرده در ادامه حرفهای خود در مورد سامان محمودی گفت که :
اداره ستاد خبری وزارت اطلاعات ساعت 3 شب زنگ خانه کاک حسن را میزند،کاک حسن در خانه نیست... خانواده با واهمه فراوان و وحشتناک بر این باورند که این نیرو ها برای دستگیری کاک حسن آمده اند.

اما ظاهرا اینطور نیست و در بی باوری مطلق آنها به دنبال کسی دیگر هستند .فرزند تازه استخدام شده کاک حسن ، سامان محمودی به مدت یک ماه بازداشت و به اتهام های اقدام علیه امنیت ملی کشور و همکار با حزب کومله دستگیر میشود.

وی همچنین در مورد آقای سوران دانشور گفت :

عصر فرا میرسد،چشم ها گرم خواب میشوند ، سوران چشم هایش خسته از درس خواندن زیاد است چون او میخواهد خود را برای کنکور ارشد آماده سازد،سوران ورودی دوره اول رشته مسکن و شهرسازی دانشگاه کردستان بود،اون و لقمان باهم در دانشگاه روزنامه داشتن و فعالیتهایشان قابل توصیف نبود ... به خواب میرود، ناگهان چند نفری خود را به خانه شان میکنند و سوران را باخود میبرند افراد ماشین دیگر هم به خانه داخل میشود و کامپیوتر و کتابهایش را میرند... سوران اکنون در گزراندن حکم یک سال تعلیق خود است ولی از همه مهمتر اینکه که وی دوباره تحت بازجوی وزارت اطلاعات قرار گرفته است.

در مورد خالد احدی این گونه توضیح داد:

ساعت 4.30 عصر است... خالد خود را آماده آمده برای سفر میسازد،او لیسانس جغرافیا است و در شهرک کانی دینار در 10 کیلومتری مریوان به سر میبرد،وی هنگامی که می خواهد به سنندج برود که از آنجا برای استخدامی استانداری تقلاو تلاش کند،قبل از خارج شدن از خانه توسط نیروهای امنیتی وزارت اطلاعات دستگیر و به مکانی نامعلومی انتقال میبابد.

اتهام خالد احمدی اقدام علیه امنیت ملی کشور گزارش شده است.

و در آخر توضیحات خود در مورد داود قسیمی و محمد کهنه پوشی :
داود قسیمی و محمد کهنه پوشی در بین ساعت های 2 تا 4 شب بازداشت شده اند و تا به اکنون خبری از فاش شدن اتهام های آنان نشده است. حال مادر داود بسیار وخیم است،استرس های ناشی از بازداشت فرزندش او را به حال مرگ انداخته و او را در بیمارستانی از بیمارستان های کرمانشاه بستری کرده است.

وی اضافه نمود که نیروهای امنیتی در هنگام دستگیری منزل تمامی این افراد را که در مکانهای مختلف بازداشت شده‌اند مورد بازرسی قرار داده و کامپیوتر و تعدادی از وسائل شخصی آنها را با خود برده‌اند.


محمد توکلی عضو کانون صنفی معلمان آزاد شد

محمد توکلی عضو کانون صنفی معلمان کرمانشاه روز پنج شنبه ۱۲ بهمن ماه با تودیع وثیقه از زندان آزاد شد.

این فعال صنفی معلمان در کرمانشاه با تودیع وثیقه ۵۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شد.
...
وی پس از آزادی اظهار داشت که در مدت بازداشت به شدت زیر فشار قرارداشته تا بر علیه سایر تشکل‌های صنفی معلمان از جمله انجمن صنفی معلمان کردستان، کانون صنفی معلمان همدان و تهران صحبت کند.

وخامت حال صادق هنرور شجاعی در زندان اوین

حال جسمی محمد صادق هنرور شجاعی روحانی منتقد در زندان اوین به دلیل بازگشت زودهنگام به زندان وخیم گزارش شده است.

محمد صادق هنرور شجاعی که از اواخر دی ماه به زندان اوین بازگردانده شده، متاسفانه در روزهای گذشته به دلیل بروز مجدد بیماری قلبی و حملات عصبی چندین بار به بهداری زندان اوین منتقل گردیده است، و به دلیل نبود امکانات درمانی و پزشکی تخصصی، فقط با تزریق ...آمپولهای خواب آور و مسکن به درمان وی پرداخته‌اند و مسئولین هیچگونه مساعدتی برای اعزام وی به بیمارستان انجام نداده‌اند.

حتی افسر نگهبان بند، ایشان را تهدید کردند که در صورت ادامه یافتن بیماری، او را به بندهای هفت یا هشت منتقل خواهند کرد.

هم چنین با وجود نظر پزشکی قانونی مبنی بر لزوم ادامه مرخصی استعلاجی‌اش با عدم تمدید مرخصی از سوی دادستان ویژه روحانیت تهران مواجه شد. او هم اکنون در بند ۳۲۵ روحانیت، تنها زندانی سیاسی بند است که همراه زندانیان مالی و مهریه و غیرسیاسی و... نگهداری می‌شود.

ضبط دفاعیات محمد علی طاهری در بند ۲ الف

دفاعیات محمد علی طاهری، بنیانگذار عرفان حلقه از سوی بازجویان پرونده‌اش در بند ۲ الف ضبط شد.

محمد علی طاهری هم اکنون بیش از بیست ماه است که در زندان اوین و در بند امنیتی سپاه پاسداران (۲ الف) به سر می‌برد بازجویان اطلاعات سپاه نیز در اقدامی جدید دفاعیات وی در خصوص اتهامات وارده در یک کتاب در مورد عرفان حلقه را ضبط کردند.
...
هم چنبن روز پنج شنبه، ۱۲ بهمن ماه همسر و دو فرزند محمد علی طاهری که برای قرار ملاقات قانونی به بازداشتگاه اوین مراجعه کرده بودند، با امتناع مقامات زندان روبرو شدند که با اعتراض همسر نامبرده ماموران مستقر در مقابل در زندان وی را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.

محمد علی طاهری هم اکنون بیش از بیست ماه است که در زندان اوین و در بند امنیتی سپاه پاسداران (۲ الف) به سر می‌برد و آخرین شنیده‌ها حاکی از این است که وی در اواسط آذرماه نیز به مدت نامعلومی دست به اعتصاب غذا زده است.


احضار و تهدید، دو شهروند کرد به نهاد های امنیتی

دو شهروند ساکن سلماس، طی تماس تلفنی و احضاریه کتبی به دو نهاد امنیتی احضار شدند.

حسن ایوری فرزند زینال شهروند کرد اهل روستای بروشخواران ساکن سلماس و رامین نبی زاده فرزند عمرشهروند کرد اهل ر...وستای اقبرزه ساکن سلماس به ترتیب در پی احضار اداره ی اطلاعات این شهر و اطلاعات سپاه ، چندین ساعت مورد بازجویی و تهدید قرار گرفتند.

بر اساس همین گزارش، درطی چند ماه گذشته حسن ایوری به دفعا ت به اداره اطلاعات این شهرستان احضار و مورد بازجویی قرارگرفته است.
 

عسل مراد ، تظاهرات بر علیه جمهوری اسلامی