احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد گفته که «فعالیتهای سیاسی و اجتماعی بدون انگیزه الهی گناه است.»
« محبت نیوز» - به گزارش خبرگزاری «رسا» آقای علمالهدی این مطلب را روز پنجشنبه (سوم امرداد) در برنامه تفسیر قرآن که در مهدیه مشهد برگزار شد، بیان کرده است.
به نقل از دیگربان، وی گفته که «سیاری از فعالیتهای اجتماعی و سیاسی اگر بر اساس تکلیف شرعی انجام شوند، عبادت محسوب میشوند که باید مخلصانه و در جهت رضای خدا انجام شوند.»
نماینده مجلس خبرگان رهبری افزوده است: «فعالیتها و حرکتهای سیاسی و اجتماعی یکی از حساسترین مراحلی است که ممکن است در آن شدیدترین صدمات و آسیبها به اخلاص انسان وارد شود.»
به گفته وی «اگر فعالیتهای سیاسی و اجتماعی با انگیزههای غیرخدایی مانند رسیدن به قدرت، ثروت، محبوبیت فردی و اجتماعی و شکست دادن رقیب انجام شود، فعلی حرام و معصیتی کبیره است.»
امام جمعه مشهد اضافه کرده که «فعالیتهای اجتماعی و سیاسی مانند فعالیتهای شخصی نیست و از این رو جایز نیست این عمل را با انگیزهای غیر خدایی و بدون در نظر گرفتن تکلیف دینی انجام دهیم.»
احمد علمالهدی یکی از روحانیون محافظهکار در جمهوری اسلامی است که دارای دیدگاههای رادیکال دینی در زمینههای مختلف سیاسی٬ اجتماعی و اقتصادی است.
34. سال قبل، برای اولین بار در جمهوری اسلامی ایران پخش موسیقی از رادیو و تلویزیون ممنوع شد.
« محبت نیوز» - دوم مرداد ماه، 34 سال قبل، برای اولین بار در جمهوری اسلامی ایران پخش موسیقی از رادیو و تلویزیون ممنوع شد.
به گزارش مهر در آن روز، روزنامه کیهان نوشت: "در پی توصیه امام خمینی مبنی بر قطع و حذف برنامههای موسیقی از رادیو تلویزیون، عبدالرحیم مکری سرپرست موسیقی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران طی بخشنامهای دستور داد که پخش موسیقی تا اطلاع ثانوی از رادیو تلویزیون قطع شود."
به نوشته مجله مهر در متن بخشنامه آمده بود:
«بنام خدا – بخشنامه به قسمتهای پخش صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران.
صدابرداران و تهیهکنندگان محترم از این تاریخ تا اطلاع ثانوی در فواصل برنامهها فقط سرودها و موسیقیهای مارش قابل پخش خواهند بود. لیست سرودهای مجاز ضمیمه است و نسخهای از آن نیز برای انتخاب دو نوع موسیقی در آرشیو پخش در اختیار صدابرداران و تهیهکنندگان محترم قرار دارد. لیست موسیقیهای مارش مجاز نیز بزودی در اختیار قرار داده خواهد شد. سرپرست موسیقی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران»
بر اساس گزارشها تعدادی از سرودهایی که قابل پخش تشخیص داده شدند، عبارت بودند از: بهاران خجسته باد – قبله شهادت – امید تودهها – کارگر – ۱۵ خرداد و... به نوشته کیهان «قرار شد برنامههای تولیدی که قبلا موزیک روی آن گذاشته شده طی چند روز آینده اجازه پخش داشته باشند اما پس از آن فقط مارش و سرود از رادیو تلویزیون بگوش خواهد رسید.»
موسیقی فقط در ماه رمضان پخش نمیشود
تاریخ ایرانی می نویسد: همزمان با بخشنامه مکری، سرپرست صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران (قطب زاده) در اطلاعیهای با تایید این بخشنامه، در عین حال اعلام کرد که پخش موسیقی تنها تا پایان ماه (مبارک) رمضان ممنوع خواهد بود.
سخن از ویلاگ نویسی است که از قربانیان شکنجه در دستگاه حاکمیت ولایت فقیه می باشد. این درحالی است که روز ۲۶ جون روز حمایت از قربانیان شکنجه را پشت سر گذاشتیم و جمهوری اسلامی جزو معدود کشورهایی است که این کنوانسیون را امضا نکرده و به گفته سازمان عفو بینالملل هنوز شکنجه در آن اعمال می شود.
گزارش ، دیدگاه و مطلب منتشره در این صفحه توسط مدیر وب سایت از میان وب سایت ها و یا وبلاگها انتخاب شده است . در صورتی که در مورد این نوشته نقد و نظری دارید، می توانید مطالبتان را جهت انتشار برایمان ارسال نمائید .
- بقلم مهدی ساوالان پور
« محبت نیوز» - نام ستار بهشتی در اذهان مردم جامعه، تبلور اعمال خشونت حداکثری از جانب افرادی شده است که پاسداری از جان و مال و ناموس مردم را بر عهده دارند، اما برای به زانو در آوردن یک جوان کارگر که ساز مخالف با نظام را زده است، زندگی او را از وی گرفتند.
چشمان باز ندا موقع جان باختن، معصومیت سهراب اعرابی، مظلومیت هاله سحابی و محسن روح الامینی و موارد اینچنینی نیاز به باز خوانی ندارد، اما براستی چرا جوانی که تمام داشته های یک مادر است قربانی خشونت وحشیانه و شکنجههای قرون وسطایی میشود،تنها به این دلیل که با سیاستهای دولتی مخالفت کرده است.
امروزه در حالی جسد بیجان ستار بهشتی در گورستان رباط کریم آرام گرفته که مرگ او تا به امروز دارای تناقضات فراوانی بوده و جمع بسیاری از مسئولان را به تکاپو واداشته است که به نوعی این ننگ را از دامان حاکمیت پاک کنند.
ذکر این نکته لازم است که سران نظام همواره حکومت را به درختی محکم و تننومند با ریشههای استوار و پابرجا معرفی میکنند، اما چگونه میشود این پایههای محکم توسط وبلاگنویسی گمنام به لرزه میافتد به گونهای که با شکنجه وی را به سوی مرگی رهنمون میکنند تا بیش از این پایههای این درخت نلرزد و این همان نظام حاکمیت ولایت فقیه است که به یک وبلاگنویس به خاطر ساز مخالف هم رحم نمیکند و وی را میکشد.
ستار بهشتی کارگر و وبلاگنویسی بود که در تاریخ ۹ آبان ماه ۱۳۹۱ توسط پلیس فتا با اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در شبکههای اجتماعی دستگیر و زیر شکنجههای پلیس فتا جان باخت و در گورستان رباط کریم به خاک سپرده شد.
پس از منتشر شدن خبر درگذشت ستار بهشتی ۴۱ نفر از زندانیان سیاسی در نامهای که در وب سایت کلمه منتشر شد، اعلام کردند در روزهای ۱۰ و ۱۱ آبان که وی را به بند ۳۵۰ اوین منتقل کرده بودند آثار شکنجه در تمام قسمتهای بدنش مشهود بوده است و خانواده وی در هنگام دفن بهشتی اعلام کردند روی سرش فرورفتگی بزرگی بوده و روی سرش گچ کشیده بودند و صورتش باد کرده بوده است. به محض این که بند کفن را باز کردند از کنار زانوی راستش به کفن خون زده و کفن کاملن خونی شدهاست.
مرگ ستار بهشتی و نحوه عملکرد پلیس و ماموران امنیتی و سکوت دستگاه قضایی باعث بروز پرسشهای زیادی در سطح جامعه گردید به گونهای که پای مجلس نیز به این ماجرا باز شد و احمد توکلی ضمن انتقاد به دستگاههای مربوطه، خواستار پاسخگویی مسئولان امر در این زمینه گردید و محمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس ایران اعلام کرد که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس این موضوع را بررسی کرده و کمیتهای را برای پیگیری تشکیل دادهاست.
از این نقطه تناقض گویی مسئولان آغاز میشود به گونهای که در جلسه پیگیری موضوع قتل ستار بهشتی که در محل کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و با حضور مسئولان ناجا برگزار شد، طبق اطلاعات اولیه علاءالدین بروجردی، آثار ضرب و شتم در بدن بهشتی دیده نشدهاست اما تنها چند ساعت پس از ادعای بروجردی، پزشکی قانونی تایید کرد که ۵ نقطه از جسد ستار بهشتی از جمله ساق پا، دست، پشت کتف و یکی از رانهای او" دارای علامت کبودی بودهاست.
یکی دیگر از نقاط ابهام و دارای تناقض این پرونده این بوده است که در گزارش قرائت شده توسط کمیسیون امنیت ملی، که در ۲۸۰ کلمه و ۴ بند تنظیم شده بود، تاریخ مرگ ستار بهشتی ۷ روز با تاریخی که پیشتر توسط قوه قضائیه اعلام شده بود تفاوت داشت. همچنین طبق این گزارش زمان دستگیری ستار بهشتی نیز با آنچه پیشتر توسط سخنگوی دستگاه قضایی اعلام شده بود ۹ روز تفاوت داشت. ساعاتی بعد، کمیسیون امنیت ملی اعلام کرد که تناقضات وجود در متن به علت اشتباه تایپی بوده و با ارسال اصلاحیهای این متن را تصحیح کرد.
مهدی دواتگری نماینده ویژه مجلس شورای اسلامی در پرونده درگذشت ستار بهشتی، تخلف پلیس در پرونده ستار بهشتی را "محرز" دانسته و اعلام کردهاست که پلیس فتا بهشتی را بدون دستور قضایی و به طور کاملن غیرقانونی نگهداری کردهاست، ابراز برائت پلیس از اشتباه صورت گرفته که منجر به هزینه برای نظام شده، با برکناری یا استعفای فرماندهی پلیس سایبری ایران، سرتیپ کمال هادیانفر، امکان پذیر است که سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده پلیس ایران، سرهنگ محمدحسن شکریان، رییس پلیس فتای تهران را در جریان رسیدگی به پرونده ستار بهشتی با دلیل قصور و ضعف در نظارت کافی بر عملکرد پرسنل تحت امر و روند رسیدگی پرونده متوفی از کار برکنار کرد.
در حالی که تناقض گویی دستگاه قضایی و کمیته تحقیق همچنان ادامه داشت؛ ۵۰ روز پس از مرگ ستار، در گزارش محرمانه پزشکی قانونی فاش شد ستار بهشتی براثر ضربه و شوک فیزیکی و متلاشی شدن٬ بیضهاش کشته شده است و همچنین آثار سوختگی نیز در ناحیه بیضههای وی نیز ثبت شده است.
علی مطهری نماینده مجلس شورای اسلامی ایران خواستار عذرخواهی وزیر کشور و فرماندهی پلیس از خانواده ستار بهشتی شد و علاوه بر این، وی مرگ طبیعی ستار بهشتی را نیز رد کرد و گفت محال است بهشتی به مرگ طبیعی فوت کرده باشد، خصوصن که وی جوانی با بنیه جسمی قوی بوده است.
اما بیشرمی جنایت پیشگان بدین جا ختم نگردید و قاضیپور نماینده ارومیه در مجلس در جریان رسیدگی به سوال علی مطهری از وزیر کشور در خصوص علت مرگ ستار بهشتی گفت که علی مطهری باید علت مرگ ستار بهشتی را از ملکالموت سوال کند.
سردار احمدی مقدم درسخنانی که در خبرگزاری مهر منتشر شد در این باره گفت: یک کارگر وبلاگ نویس در وبلاگش چیزی نوشته است که ۲۵ بازدید کننده بیشتر ندارد حال اینکه برویم در خانه اش دستبند به او بزنیم و جلوی چشم مادرش او را بکشیم مادر این بنده خدا می ترسد؛ و این در حالی است که وی در تاریخ ۸ آذر ۱۳۹۱ امکان قتل ستار بهشتی توسط نیروهای پلیس را مردود دانسته و در آن زمان اعلام کرده بود: ماموران پلیس رفتاری که منجر به مرگ ستار بهشتی شده باشد انجام نداده اند.
با گذشت حدود ۹ ماه از قتل ستار بهشتی هنوز حکم قطعی بانیان و دلیل رسمی این جنایت اعلام نگردیده است و در این زمینه گیتی پورفاضل، وکیل پرونده ستار بهشتی با اعتراض به اینکه پس از این مدت هنوز پرونده موکلش به دادگاه فرستاده نشده است گفت: بازپرس پرونده را به دادگاه نمیفرستد چون میخواهد زمان بخرد و فکر میکند با این کار پرونده کمرنگ می شود و با گذشت زمان حساسیت آن کمی تعدیل میشود، در حالیکه بزرگترین اشتباه را میکند.
وی در خصوص این اظهار نظر تازه پزشک قانونی که گفته است "به تشخیص پزشکان پزشک قانونی ستار بهشتی بر اثر شرایط خاص و فشارهای روحی فوت کرده است"اعلام کرد: متاسفانه اصلن پرونده را به دادگاه نمیفرستند تا وکیل و قاضی بتوانند رودرروی یکدیگر قرار بگیرند و مسائل واضح و روشن شود. این اولین بار نیست که پزشک قانونی این اظهار نظر را میکند. از ابتدا هم که من دنبال پرونده در دادسرا بودم به من گفتند تحت فشار و استرس فوت کرده است. من هم گفتم بله اما تحت فشار چه زمانی بوده و کجا بوده است؟ زیر دست بازجو و زیر فشار بوده و در اثر اعمال فیزیکی و روانی که روی او انجام شده ممکن است ایست قلبی هم کرده باشد که بله، ایست قلبی هم کرده است اما چه کسانی باعث ایجاد این شرایط شدند.
گیتی پورفاضل در ۲۹ خردادماه پس از پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران به وی نامهای نوشت و خواستار رسیدگی به پرونده موکلش و ارسال هر چه سریعتر آن به دادگاه شد.
در حالی سخن از ستار بهشتی یکی از قربانیان شکنجه در دستگاه حاکمیت ولایت فقیه سخن گفتیم که روز ۲۶ جون روز حمایت از قربانیان شکنجه را پشت سر گذاشتیم و ایران جزو معدود کشورهایی است که این کنوانسیون را امضا نکرده و به گفته سازمان عفو بینالملل ایران جزو ۱۱ کشوری است که هنوز شکنجه در آن اعمال می شود.
گفتنی است کنوانسیون مبارزه با شکنجه سازمان ملل متحد، تاریخ ۲۶ جون ۱۹۸۷ فعالیت خود را آغاز و تصویب آن به منزله حرکتی در مسیر بهبود وضعیت حقوق بشر و منع شکنجه و دیگر مجازاتهای ضد بشری در سراسر جهان بود و در سال ۱۹۹۷ اجلاس عمومی سازمان ملل، این روزبه عنوان روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه اعلام کرد.
خبرگزاری هرانا - دادگاه انقلاب تهران برای فیروز حمیدی، عبدالجبار حسنی، جمال قادری و برهان اصغریان در مجموع ۴۳ سال زندان صادر کرد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، طی جلسه دادگاهی که روز گذشته دوشنبه ۳۱ تیر ماه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی "مقیسه" برگزار شد، حکم چهارتن از شهروندان اهل سنت صادر گردید.
طی احکام صادره فیروز حمیدی به ۲۰ سال زندان، عبدالجبار حسنی به ۱۰ سال زندان، جمال قادری به ۸ سال زندان و برهان اصغریان به ۵ سال زندان محکوم شدند.
یکی از نزدیکان این چهار زندانی به گزارشگر هرانا گفت: "اتهام همگی (اقدام علیه امنیت ملی و محاربه از طریق عضویت در گروهک تروریستی سلفی) عنوان شده است. در حالی که همگی این افراد شافعی مذهب بوده و هیچ نوع عضویتی در گروههای سلفی نداشتهاند. از هیچ کدام این افراد هیچ سلاحی نیز کشف نشده است و معلوم نیست اتهام محاربه به چه دلیل به ایشان نسبت داده شده است."
وی همچنین تصریح کرد: "پرونده به دادگاه تجدید نظر فرستاده شد. حتی با وجودی که برهان اصغریان تسلیم به رای دادگاه را در جلسه اعلام نمود، پرونده وی را نیز به دادگاه تجدید نظر فرستادند. از آنرو که طبق قوانین کیفری ایران، اگر کسی تسلیم به رای را هنگام ابلاغ حکم اعلام کند، مشمول تخفیف مجازات تا یک سوم حبس میگردد و اگر چنین میشد برهان اصغریان به پایان محکومیت خود میرسید، قاضی تسلیم به رای وی را قبول نکرد و پرونده را به دادگاه تجدید نظر ارسال کرد."
وی در ادامه گفت: "قاضی مقیسه و رئیس دفتر وی فردی بنام مجتبی، به فیروز حمیدی گفتهاند: (شما کافر و مرتد هستید و این لطفی بوده که اعدام نشدید.)"
همچنین در همین روز جلسه دادگاه برزان نصراللهزاده که در هنگام دستگیری زیر ۱۸ سال سن داشته برگزار شد.
برزان نصراللهزاده متولد ۱۰ آبان ماه ۱۳۷۱ بوده و در تاریخ ۸ خرداد ماه ۱۳۸۹ بازداشت شد. وی که هنگام بازداشت مورد اصابت ۵ گلوله قرار گرفت، بیش از ۱۹ ماه را در سلول انفرادی اداره اطلاعات سپری کرده است.
دیگر زندانی اهل سنت که روز گذشته جلسه دادگاهی وی برگزار شد، حکمت احمد شریفی نام داشت. وی پس از سه سال و نیم زندان به دادگاه اعزام شد. حکمت احمد شریفی دوسال از ابتدای حبس خود را در سلول انفرادی اداره اطلاعات گذرانده است.
خبرگزاری هرانا - شهرامپور منصوری زندانی امنیتی زندان رجایی شهر کرج، در ۱۲ دهمین روز اعتصاب غذا بسر میبرد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، شهرام پورمنصوری زندانی امنیتی بند ۴ زندان رجایی شهر کرج از چهارشنبه ۱۹ تیر ماه سال جاری در اعتراض به شرایط غیر انسانی و رفتار وحشیانه مسئولین زندان رجایی شهر کرج در اعتصاب غذا بسر میبرد.
مسئولین زندان بجای رسیدگی به وضعیت وی برای تحت فشار قرار دادن این زندانی امنیتی و با توجه به گرمای طاقت فرسای زندان رجایی شهر در داخل اتاقها، اقدام به ضبط کولر وی کردهاند.
مسئولین به وی گفتهاند: "تا زمانی که به اعتصاب خود پایان ندهی، کولرت را پس نخواهیم داد."
شهرام پورمنصوری که حدود ۱۳ سال است در زندان بسر میبرد، متهم به هواپیماربایی در مسیر اهواز به بندرعباس است.
این هواپیماربایی که بعدها به موضوع فیلم مشهوری از کارگردان صاحب نام ایرانی (ابراهیم حاتمیکیا)، تبدیل شد؛ بنا به اعتراف بازداشتشدگان، به دلیل فقر مالی و شرایط نامناسب زندگی صورت گرفته بود.
دادگاه، شهرام پورمنصوری برادر وی فرهنگ پورمنصوری را به همراه داماد خانواده خالد حردانی به اعدام محکوم کرد که این حکم با یک درجه تخفیف به حبس ابد تبدیل شد.
رسول حردانی، برادر خالد حردانی و دیگر متهم پرونده در همان دادگاه به حبس ابد محکوم شد.
گفتنی است، شهرام پورمنصوری، فرهنگ پورمنصوری و رسول حردانی هر سه هنگام بازداشت زیر ۱۸ سال سن داشتند.
خبرگزاری هرانا - رضا شهابی زکریا که از ناراحتی کمر و گردن و همچنین فشار خون رنج میبرد با کارشکنی مسئولین برای اعزام به بیمارستان یا مرخصی درمانی روبروست.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، رضا شهابی عضو هیأت مدیرهٔ سندیکای کارگران اتوبوسرانی تهران و حومه که در بند ۳۵۰ زندان اوین بسر میبرد، از درد کمر و گردن و همچنین فشار خون رنج میبرد.
این در حالی است که، در بهداری زندان اوین تنها به تجویز داروهای مسکن به رضا شهابی اکتفا کردهاند و وی از ویزیت توسط پزشک متخصص نیز محروم بوده است.
خانواده این فعال کارگری بارها تقاضای اعزام وی به مراکز درمانی خارج از زندان و یا مرخصی درمانی را با مسئولین مطرح کردهاند که با مخالفت ایشان روبرو شده است. مسئولین در پاسخ تقاضای مرخصی در مانی رضا شهابی گفتهاند: "چون وی تازه از مرخصی بازگشته است باید مدتی بگذرد تا دوباره به وی مرخصی داده شود."
یادآور میشود که این فعال کارگری و عضو هیأت مدیرهٔ سندیکای کارگران اتوبوسرانی تهران و حومه بنا بر رای دادگاه تجدید نظر تهران، به تحمل چهار سال حبس تعزیری، پنج سال محرومیت از فعالیت سندیکایی و هفتاد میلیون ریال جریمهٔ نقدی محکوم است.
خبرگزاری هرانا - با وجود گذشت بیش از یک ماه از بازداشت احمد عسگری، هیچ گونه اطلاعی از وضعیت وی در دست نیست.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، احمد عسگری روزنامه نگار، فعال دانشجویی و از دانشجویان رشته روابط بین الملل دانشکده علوم سیاسی تهران مرکز، شب پنجشنبه ۳۰ خرداد ماه در پارک فدک تهران توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
مامورین امنیتی پس از بازداشت این فعال دانشجویی را به منزلش برده و ضمن تفتیش منزل، لوازم شخصی وی را ضبط کرده و با خود میبرند.
اکنون با وجود گذشت ۳۲ روز از بازداشت، احمد عسگری اجازه تماس تلفنی و یا ملاقات با بستگانش را نیافته و هیچ گونه اطلاعی از وضعیت وی در دست نیست.
یکی از نزدیکان این روزنامه نگار پیشتر به گزارشگر هرانا گفته بود: "وی را به همراه وسایلش به زندان اوین منتقل کردهاند."
گفتنی است، احمد عسگری که در روزنامههای کارون و مردم سالاری فعالیت کرده، سابقه بازداشت در سال ۱۳۸۸ را نیز داشته است.
برخی شنیدهها و نظرات حکایت از این دارد که این .فیلم جدید هالیودی هم درون مایههای ضد جمهوری اسلامی داشته باشد.
به گزارش « محبت نیوز» سایت امنیتی تسنیم خبر داد، اولین تریلر فیلم "وضعیت پنجم" منتشر شد. این فیلم که روایتی هالیوودی از زندگی جولین آسانژ، موسس وب سایت ویکی لیکس است توسط بیل کاندون کارگردان فیلم های نظیر "گرگ و میش" ساخته شده است.
امسال یک مستند قابل توجه از زندگی آسانژ با نام "ما اسرار را می دزدیم" نیز منتشر شد اما به نظر می رسد این فیلم با بازی بندیکت کامبربچ مخاطبان بیشتری داشته باشد. دریم وورکس تهیه کننده فیلم است اما پخش آن با کمپانی دیزنی است و از 11 اکتبر سال جاری این اتفاق خواهد افتاد.
این گزارش می افزاید اگرچه از تریلر فیلم خیلی نمی شود پی به داستان فیلم و کنایه های سیاسی احتمالی اش برد اما در همین تریلر هم پای مسلمانان علی الحساب وسط کشیده شده است. ضمن این که آسانژ طبق اظهاراتی بعد از خواندن فیلمنامه این اثر گفته بود این یک فیلم ضد ایرانی است. این که "آیا وی دست به چنین کاری زده یا نه" را باید بعد از دیدن فیلم پاسخ داد .
این فیلم از روی کتابی از دانیل دمشیت برگ به نام "درون ویکی لیکس: وقت من با جولین آسانژ و خطرناک ترین وبسایت جهان" ساخته شده است. فیلمنامه آن را جوش سینگر نوشته که سابقه کار در سریال های شاخصی نظیر "فرینچ" و "بال غربی" را دارد. وی در "بال غربی" سابقه یک کار سیاسی را داشته و احتمال آن می رود که از عهده نوشتن فیلمنامه "وضعیت پنجم" هم بر آمده باشد.
به هر حال همه چیز از 11 اکتبر به بعد مشخص میشود