۱۳۹۲ مرداد ۲۷, یکشنبه

یک زن مسیحی به 14 هزار دلار جریمه به اتهام توهین به اسلام محکوم شد !

دادگاه .بزهکاران یکی از شهرهای جنوبی مصر یک معلم زن مسیحی را به اتهام توهین به اسلام به پرداخت جریمه نقدی محکوم کرد.

 خبرگزاری رسمی مصر (خاور میانه) خبر داد، یک معلم زن مسیحی روز سه شنبه به اتهام توهین به  اسلام از سوی دادگاه بزهکاران شهر "الاقصر" در جنوب مصر به پرداخت جریمه نقدی 14 هزار دلاری محکوم شد.
.
بر اساس گزارش شفقنا، دادگاه بزهکاران شهر "الاقصر" که مدتی پیش از سوی دادستانی کل این شهر مسئول رسیدگی به پرونده "دميانه عبيد عبدالنور"، معلم زن قبطی شده بود، حکم خود در حق این معلم را پس از شنیدن اظهارات اوليای شاگردان وی و در حضور نمایندگانی از سازمان های مدافع حقوق بشری قبطی صادر کرده است.

این در حالی است که شورای اوليای مدرسه "شیخ سلطان" در شهر "الاقصر" مصر پیش از این "دميانه عبيد عبدالنور" را به توهین به دین  اسلام و تبلیغ مسیحیت متهم کرده بود، جایی که به گفته اولیای شاگردان وی، این معلم قبطی در ماه آوریل گذشته پیش دانش آموزان خود پاپ "اشنوده"، رهبر پیشین قبطیان مصر را بهتر از « محمد» پیامبر مسلمانان معرفی کرده است.

در همین حال، یک منبع قضایی دیگر در مصر اعلام کرده بود که پنج تن از دانش آموزان پایه چهارم که شاگردان "دميانه عبيد عبدالنور" هستند، در دادستانی بر علیه وی شهادت داده اند، اما این معلم زن مسیحی اتهام های وارده را رد کرده و مدعی شده است که برخی از همکاران سلفی اش این دانش آموزان را تحریک کرده اند.

از سوی دیگر، سازمان عفو بین الملل با صدور بیانیه ای از مسئولان قضایی مصر خواسته بود هر چه زودتر "دميانه عبيد عبدالنور" را آزاد کرده و از اتهام های وارده به وی که این سازمان آنها را پوچ و غیر واقعی خوانده، صرف نظر کنند.

لازم به ذکر است که طی ماه های اخیر مسئله محاکمه شهروندان مصری به ویژه قبطی ها به اتهام توهین به ادیان بسیار شیوع یافته، جایی که "آلبر صابر"، فعال قبطی در ماه دسامبر گذشته به اتهام توهین به ادیان از طریق قرار دادن بخش هایی از فیلم توهین کننده به « محمد» در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی "فیسبوک"، به سه سال زندان محکوم شد.

این در حالی است که یک مبلغ تندرو مسلمان به نام "ابو اسلام" نیز به اتهام توهین به دین مسیحیت از طریق پاره کردن یک کتاب "انجیل"، همچنان در حال دادگاهی شدن می باشد.

یادآور می شود که مسيحيان نزدیک به 10 درصد از جمعیت 83 میلیون نفری مصر را تشکیل می دهند، کشوری که از زمان پیروزی انقلاب مردمی "25 ژانویه" در سال 2011 میلادی و سرنگونی نظام "حسنی مبارک"، رئیس جمهوری پیشین این کشور، همچنان هر از چند گاهی شاهد خشونت های مذهبی و درگیری میان اکثریت مسلمان و اقلیت مسیحی می باشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر